logo

Telefon

+385 (0)53 194

Email

pisarnica@zzhmlsz.hr

Adresa

Vile Velebita 15, Gospić

logo

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u okviru Programa prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine za 2023. godinu odobrilo je projekt POBOLJŠANJE ZDRAVSTVENE SKRBI NA PODRUČJU LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE I HERCEGBOSANSKE ŽUPANIJE pod referentnim brojem 0160-RH-BIH-2023.

Program doprinosi osnaživanju pograničnog područja Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, njegovom gospodarskom i općem razvoju, osigurava pretpostavke za jačanje konkurentnosti i ostvarenje prekograničnih razvojnih potencijala te potiče aktivaciju svih dionika na zajedničkom radu za dobrobit hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini.

U navedenom projektu sudjeluju Dom zdravlja Livno kao Vodeći partner, te Zavod za hitnu medicinu Ličko-senjske županije kao Partner.

Kroz ovaj projekt planirane su sljedeće aktivnosti:

A1: Nabava sanitetsko-medicinskog vozila za Službu hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Livno.

A2: Nabava defibrilatora i vakuum madraca za Zavod za hitnu medicinu Ličko-senjske županije.

A3: Radna posjeta tri tima hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Livno Zavodu za hitnu medicinu Ličko-senjske županije.

A4: Promidžba/vidljivost projekta kod oba partnera.

A5: Partnerski sastanak i završna konferencija kod vodećeg partnera.

Ukupna vrijednost investicije iznosi 116.179,14 EUR. Ministarstvo se obvezuje sufinancirati prihvatljive aktivnosti Projekta do najvišeg ukupnog iznosa 32.870,00 EUR prema prihvatljivim troškovima provedbe prihvatljivih aktivnosti Vodećeg partnera u iznosu do 19.430,00 EUR i prema prihvatljivim troškovima provedbe prihvatljivih aktivnosti Partnera u iznosu do 13.440,00 EUR iskazanima u Proračunu projektnog prijedloga. U iznos financiranja nije uključen PDV čiji trošak snosi Vodeći partner i Partner.

Program prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine

Plakat projekt HR-BIH

Skip to content