logo

Telefon

+385 (0)53 194

Email

pisarnica@zzhmlsz.hr

Adresa

Vile Velebita 15, Gospić

logo

S ciljem poboljšanja pristupa pristupačnim, održivim i visokokvalitetnim zdravstvenim uslugama, Hrvatski zavod za hitnu medicinu 14. veljače 2022. godine predstavio je svoj projekt Cjeloživotnog stručnog usavršavanja zdravstvenih radnika (eUsavršavanje) namijenjen zdravstvenim radnicima izvanbolničke hitne medicinske službe. Projekt vrijednosti gotovo 5 milijuna kuna sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda, a njegovo predstavljanje označilo je početak edukacija na daljinu kroz koje će se u idućih 12 mjeseci educirati 700 liječnika i medicinskih sestara/medicinskih tehničara  HMS-a kroz tematska predavanja iz područja hitne medicine.

 

U okviru navedenog projekta zaposlenici Zavoda za hitnu medicinu Ličko-senjske županije su tijekom veljače i ožujka 2022. godine pohađali tri tematska predavanja iz područja hitne medicine, i to: „Osnovno održavanje života djece i odraslih“, „Napredno održavanje života odraslih/napredno održavanje života u posebnim stanjima“ i „Pristup bolesniku s dispnejom“.

 

Predavanjima je prisustvovalo 30 zaposlenika Zavoda (doktora i medicinskih sestara/tehničara), a dodatna vrijednost predavanja je u tome da su sva održana predavanja pohranjena na web platformi eUsavršavanje te će ih naknadno moći pogledati i svi drugi zaposlenici koji nisu prisustvovali predavanju.

Skip to content